Kuningas on elus, elagu kuningas!

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mehhiko ralli võit kuulus Sebastien Ogier’le (vasakul), aga nimekaim Loeb (paremal) tõestas, et suudab jätkuvalt MM-sarjas konkurentsi pakkuda.
Mehhiko ralli võit kuulus Sebastien Ogier’le (vasakul), aga nimekaim Loeb (paremal) tõestas, et suudab jätkuvalt MM-sarjas konkurentsi pakkuda. Foto: Mauricio Ramos/Red Bull Content Pool

Maailma ilmselt hinnatuim ralliajakirjanik, Autosporti ja kõigi selle sõsarkanalite WRC-kajastust haldav David Evans kirjutas enne Mehhiko rallit, et Sebastien Loebi naasmine MM-sarja võib sarnaneda F1 legendi Michael Schumacheri pettumust valmistanud tagasitulekuga. Ta eksis.

Mehhiko ralli võitis Sebastien Ogier. Jäänuks laupäeval Loebi rehv terveks, olnuks reaalsus ilmselt teistsugune. Üheksakordne maailmameister tunnistas enne rallit, et on oma 44 eluaastaga MM-sarja mõttes vanamees, tal pole uute WRC-autodega võistluskogemust ja kuuest seal võetud võidust hoolimata on talle Mehhiko rajas palju rohkem uut kui konkurentidel.

«Mul pole aimugi, kus ma võrdluses teiste sõitjatega paiknen,» võttis Loeb võistluseelse seisu kokku.

Tõde selgus kiirelt: Loeb näitas, et vorm võib olla ajutine, kuid klass on igavene

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles