Video: sülitamisskandaali sattunud Liverpooli legendi teenetest loobus ka Sky Sports

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Carragher
Jamie Carragher Foto: David Klein/imago/Sportimage

Endine Liverpooli mängija ning nüüd ekspertkommentaatorina töötav Jamie Carragher sattus Inglismaal skandaali keskmesse, kui sülitas teda maanteel «tervitanud» Manchester Unitedi fännide poole.

Kui esmalt teatas Viasat, et loobus tema teenetest Meistrite liiga kommenteerimisel, siis pärast «arenguvestlust» tegi samasuguse otsuse Sky Sports, kus Carragher analüüsib Premier League’i mänge.

Manchester United alistas laupäeval Liverpooli 2:1 ning üks mängult koju sõitnud  Unitedi fänn avastas maanteel, et tema kõrvalautos on matši kommenteerinud Carragher. Loomulikult tuli autoaken seepeale alla kerida ning legendi veidi mõnitada, kuid vastuseks avas Carragher oma autoakna ning saatis auto suunas teele süljelahmaka. See tabas aga kõrvalistmel istunud 14-aastast tütarlast, kellele juhtunu sugugi ei meeldinud.

Carragher ei hakanud oma tegu eitama ning helistas juba pühapäeval nii tüdrukule kui tema isale ning palus vabandust. Ta tunnistas, et kaotas enesevalitsuse, ent lisas, et poleks sellist käitumist ühelt 41-aastaselt fännilt oodanud. 

«Ma poleks pidanud seda tegema, aga mõtlesin, et kuidas saab üks täiskasvanud mees sellist käitumist lubada, seda enam, et tal on autos tütar.»

Juhtunu tekitab mõistagi laia kõlapinda ning juba teatas Viasat, et Carragher ei kommenteeri homset Meistrite liiga kaheksandikfinaali korduskohtumist Manchester Unitedi ja Sevilla vahel. 

«Me ei taha teda praeguses olukorras Old Traffordile saata,» teatas väljaandele VG Skandinaavia Viasati eest vastutav Anne Tufte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles