Video: kuue põhimeheta Himki kaotas Ühisliigas taas Kalevi lähikonkurendile

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samal ajal kui Euroliigas esineb Himki edukalt, on Ühisliigas kreeklase Georgios Bartzokase hoolealused mänginud üha kehvemini.
Samal ajal kui Euroliigas esineb Himki edukalt, on Ühisliigas kreeklase Georgios Bartzokase hoolealused mänginud üha kehvemini. Foto: Evgeny Biyatov/Sputnik

Kalev/Cramo võimalused pääseda Ühisliigas tänavu play-off'i said nädalavahetusel järjekordse tagasilöögi, olgugi et meeskond ise mängutules polnud. 

Suurüllatus - kui üldse nii enam tohib öelda - sündis eile nimelt Astanas, kus kohalik meeskond alistas 84:79 Moskva oblasti Himki. Euroliigas play-off'i kursil liikuv Himki on 2018. aastal kaotanud Ühisliigas tagumise otsa klubidest juba ka Kalevile ja Riia VEF-ile. Tõsi, eilse mängu mängis Himki vaid 10 mehega, sest vigastuse tõttu jäid eemale nii meeskonna suurim staar Aleksei Šved kui ka veel kaks venelast ja kolm leegionäri.

Võit kergitas Astana (6-10) seitsmendaks, Himki (9-8) paikneb kuuendal kohal. 

Kalevi otseste konkurentide omavahelises mängus võitis Minski Tsmoki eile võõrsil 88:81 Permi Parmat. Christofer Czerapowicz tõi võitjatele suisa 33 punkti. Mõlemal meeskonnal on tabelis nüüd 5 võitu, ent Permil on 10 ja Minskil 11 kaotust. 

Turniiritabel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles