Manchester Unitedi kapten tõmbab karjäärile joone alla

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Carrick.
Michael Carrick. Foto: Adam Davy/PA Wire/PA Images

Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna kapten Michael Carrick lõpetab käimasoleva hooaja järel mängijakarjääri.

Carrik on sellel hooajal teeninud mänguaega neljas kohtumises, kuid Premier League’is saanud kirja vaid 24 minutit. Eelmisel aastal tabas kogenud inglast tõsine terviseprobleem ning 36-aastasele poolkaitsjale tehti südameoperatsioon.

Peamiseks põhjuseks, miks Carrick karjääri lõpetab, ongi tervis, sest keha ei pea enam sellisel koormusel vastu. Inglane loodab pärast lõpetamist koostööd jätkata Unitedi praeguse peatreeneri Jose Mourinhoga, sedapuhku treeneritetiimis.

Carrick siirdus Manchesteri mängima tosin aastat tagasi, kui United maksis tema eest Tottenham Hotspurile 27,2 miljonit eurot. Karjääri esimesed aastad veetis ta West Ham Unitedis ning mängis laenulepingu alusel ka Swindown Townis ja Birmingham Citys.

Tänase seisuga on Carrick mänginud Unitedi eest 315 liigamängu ning löönud 17 väravat. Inglismaa meistriks on ta kroonitud koguni viiel korral ning aastal 2008 triumfeeris ta Punaste Kuradite koosseisus ka Meistrite liigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles