Haigusest jagu saanud Veerpalu: olümpial oli pettumus suurem

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anette Veerpalu Jaak Mäe karikavõistlustel.
Anette Veerpalu Jaak Mäe karikavõistlustel. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti murdmaasuusataja Anette Veerpalu, kellel jäi lõppenud mängudel olümpiadebüüt tegemata, hoiab end vormis kodumaal toimuvatel võistlustel.

«Nüüd on vorm paremaks läinud ning olen haigusest taastunud,» sõnas Postimehele 21-aastane Veerpalu, kes ei saanud suurel spordipeol haiguse tõttu osaleda. «Kui olümpial olin, siis pettumus oli suurem. Enam ei ole sellele mõelnud,» lisas Veerpalu.

Läinud nädalavahetusel triumfeeris Veerpalu Eesti meistrivõistlustel klassikasprindis ja Jaak Mae karikavõistlustel 5 km klassikasõidus. Seda «õiget võistlustunnet» Veerpalul eestikatel ei tekkinud.

«Väga palju inimesi polnud eestikatel stardis ja lihtsalt polnud seda tunnet. Jaak Mae võistlusel oli õnneks Manja (Tatjana Mannima – toim.) kohal,» rääkis Veerpalu, kes edestas 5 km pikkusel distantsil kogenud koondisekaaslast enam kui poole minutiga.

Eeloleval nädalavahetusel jätkab Veerpalu võistlemist Eesti meistrivõistlustel. Millal eestlanna MK-karusselli naaseb, pole veel paika pandud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles