Tartu põhimängijate osalemine homses Balti liiga poolfinaalis on küsimärgi all

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts (mustas)
Janar Talts (mustas) Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tartu korvpallimeeskonna tugitalad Janar Talts ja Tanel Sokk seisavad enne Balti liiga poolfinaali avamängu Jurmalaga silmitsi viirushaigusega.

«Mitte väga hea,» hindas Talts oma tervislikku seisundit. «Käisin just arsti juures ning täpselt ei teagi, ootan analüüsi tulemusi ja eks homme näeb,» lisas 34-aastane mängija, kes jättis vahele laupäevase Eesti meistriliiga mängu Kalev/Cramoga.

Mängus tiitlikaitsjaga ei osalenud ka 33-aastane Sokk. Tartu meeskonna füsioterapeut Maarja Kalev kinnitas Postimehele, et mõlemad mängijad tegid kaasa tänasel treeningul ning otsus, kas nad Balti liiga poolfinaali avamängus osalevad või mitte, tehakse mängupäeva hommikul.

Tartu läheb juba homme koduväljakul vastamisi Jurmalaga ehk meeskonnaga, kes alistas Balti liiga veerandfinaalis Tallinna Kalevi.

Taltsi sõnul on tegemist tugeva Läti meeskonnaga. «Mingi Euroliiga meeskond ei ole, päris sarnane sats meie omaga. Kindlasti ei saa neid ala- ega ülehinnata. Igal positsioonil on paar korralikku meest,» kommenteeris Talts.

Tartu ja Jurmala vaheline mäng algab Tartu Ülikooli spordihoones homme kell 19. Kordusmäng peetakse järgmisel kolmapäeval Lätis.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles