Postimehe video: kas kohtunik jättis Kalevi ilma õigustatud penaltist?

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpalli kõrgliiga eilses neljanda vooru kohtumises alistas Narva Trans võõrsil 2:1 Tallinna Kalevi tänu Dmitri Prošini 83. minuti väravale. Kalevi peatreener Argo Arbeiter oli pärast mängu väga kuri kohtuniku Dmitri Kulikovi peale.

«Ma ei kujuta ette, kui see ei ole pennal, siis mis veel on pennal? See on uskumatu, millist jama toodab kohtunik. Pagan no! Mis saab veel pennal olla? Aga see jääb kohtuniku südametunnistusele, las ta olla,» ütles Arbeiter lõpuvile järel jalgpalliportaalile soccernet.ee. Kalevi peatreeneri valjuhäälseid proteste on kuulda ka videos.

Arbeiteri pahameele allikaks on 47. minuti olukord, kus ebakindla tagasisööduga raskustesse sattunud Transi bermudalasest keskkaitsja Dante Leverock võtab teda survestanud Kalevi edurivimehe Roman Sobtšenkov haarangusse, mille tagajärjel too kukub. Kui Kulikov vilistanuks olukorrast Kalevi kasuks penalti, pidanuks ta reeglite järgi Leverocki punase kaardiga väljakult eemaldama.

Kalev on hetkel ainsa klubina kaotanud kõik kolm peetud kohtumist. Esimestes voorudes saadi 0:1 lüüa Tartu Tammekalt ja Viljandi Tulevikult. Transi olukord on palju rõõmsam – neil on lisaks eilsele võidule kirjas 5:0 võit FC Kuressaare üle ja 2:2 viik Nõmme Kaljuga. Seitse punkti annavad enne täna õhtul peetavaid neljanda vooru kohtumisi (FC Kuressaare – Viljandi Tulevik, Tartu Tammeka – FC Levadia, Nõmme Kalju – FC Flora) Transile suisa liidrikoha.

Nädalavahetusel peetavas viiendas voorus võõrustab Trans reede õhtul kell 19.30 Paide Linnameeskonnaga (otseülekanne Postimees) ja Kalev võõrustab laupäeval kell 13.00 FC Kuressaaret.

Postimehe galerii mängust Tallinna Kalev - Narva Trans:

Kalev - Trans kohtumise tipphetked ja intervjuud:

Kalev - Trans kohtumine täispikkuses:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles