Schumacheri perekond tegi liigutava otsuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ferrari fännid näitasid hooajaeelsel testil Barcelonas, et nad ei ole Michael Schumacherit unustanud.
Ferrari fännid näitasid hooajaeelsel testil Barcelonas, et nad ei ole Michael Schumacherit unustanud. Foto: JOSEP LAGO/AFP/Scanpix

Seitsmekordne F1 maailmameister Michael Schumacher sai 2013. aastal suusatades ränga peatrauma ning sellest ajast saati pole sakslast avalikkuse ees nähtud. Vormelilegendi perekond otsustas, et fännid peavad aga jätkuvalt saama osa mehe imelisest karjäärist ja seetõttu avatakse Kölni Motorworld muuseumis Schumacherile pühendatud tasuta püsinäitus.

Express kirjutab, et näitusel pannakse välja 20 masinat Schumacheri säravast karjäärist. Oma koha leiavad ekspositsioonis sakslase esimene kart, tema vormel Ford võistlusmasin ning ka Jordan 191, mille roolis tegi Schumacher oma F1-debüüdi. Aukohal on legendile MM-tiitli toonud Ferrari võistlusmasinad.

«Sellest saab ajalooline GP, kus külastajad saavad osaks autospordiajaloost,» sõnas Schumacheride perekonna esindaja Sabine Kehm. «See on perele kergenduseks, sest annab võimaluse vaadata, milline Michael kunagi oli, mitte ainult keskenduda tema haigevoodile.»

Perekond hoiab Michael Schumacheri tervislikku seisundit saladuses. Viimane teade vormelitähe kohta oli kohtuvõit kõmuväljaande üle, mis väitis, et sakslane on võimeline omal jõul kõndima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles