Teppan ja Tammemaa jätkavad Meistrite liiga hooaega 12 parema seas

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan (number 12) on otsuse teinud: järgmisel hooajal ta enam teist viiulit mängida ei soovi.
Renee Teppan (number 12) on otsuse teinud: järgmisel hooajal ta enam teist viiulit mängida ei soovi. Foto: Trentino Volley

Euroopa klubivõrkpallis on käimas play-off'id, kus võistlustules ka kolm Eesti võrkpallurit. Oliver Venno on Ankara Maliye Piyango vedanud CEV Challenge Cupi poolfinaali, Renee Teppan ja Timo Tammemaa jätkavad Meistrite liiga mängudega 12 parema seas.

Renee Teppan ja Trentino Diatec (Itaalia) kohtuvad 12 seas Prantsusmaa valitseva meisterklubi Chaumont´iga, kes äsja kaotas karikafinaalis Martti Juhkami tööandjale Tourcoing'le. Timo Tammemaa ja Maaseiki Noliko (Belgia) kohtuvad Venemaa klubi Novosibirski Lokomotiiviga.

Trentino ja Chaumont´i paari avamäng toimub kolmapäeval, 14. märtsil kell 21.30 (Eesti aja järgi). Kohtumisest näeb otsepilti Laola1.TV vahendusel SIIT. Kordusmäng peetakse 20. märtsil.

Maaseiki ja Novosobirski mäng algab samuti kolmapäeval kell 21.30. Otsepilti näeb Laola1.TV vahendusel SIIT. Kordusmäng peetakse 21. märtsil.

Oliver Venno koduklubi alistas CEV Challenge Cupi veerandfinaali korduskohtumises Bulgaaria klubi Montana kahel korral 3:0. Kui avamängus tõi Venno 21 punkti, siis korduskohtumises panustas Eesti koondise diagonaalründaja võitu 8 punkti (+5).

Poolfinaalis on Maliye Piyango vastaseks Itaalia klubi Ravenna. Avamatš peetakse Itaalias täna algusega kell 21.00. Kordusmäng toimub 21. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles