Homme sõidetakse aegade suurim Pandivere Rattaralli

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pandivere Rattaralli.
Pandivere Rattaralli. Foto: aerobike.ee

Täna hommikuks oli Filter Maanteekarikasarja 3. etapile, Pandivere 21. Rattarallile kirja pannud üle 380 osaleja. Suure tõenäosusega ületatakse 400 ratturi piir ja see tähendab, et tegemist on aegade suurima Pandivere Rattaralliga. Eelmise aasta osavõtunumber peaaegu kahekordistub!

«Filter Maanteekarikasarja absoluutne rekord jääb ilmselt veel Elva Rattapäeva kätte, kuid see on mõistetav, sest sel nädalavahetusel polnud teisi suuremaid rattavõistlusi. Pandivere Rattaralli osalusrekord annab märku, et Filter Maanteekarikasari on tänavu suure populaarsushüppeteinud,» ütles Filter Maanteekarikasarja peakorraldaja Mihkel Reile.

Maalilise rajaga Pandivere 21. Rattarallil ei saa tiitlit kaitsta tänavuse sarja kahel esimesel etapil võidutsenud Mart Ojavee, kes kaitseb pühapäeval oma kodumeeskonna Champion Systemi au Saksamaal. Kirja pole end pannud ka täna Lätis Jurmala GP-l võistlevad Jaan Kirsipuu ja Tanel Kangert ning see avab võiduvõimaluse mitmetele kodusele ratturile.

Korraldajad tuletavad osalejatele meelde, et Filter Maanteekarikasarjas kehtib tänavu hooajanumber. Kui see on ära kadunud, saab 2 euro eest uue numbri soetada.

Tuleb meeles pidada, et hooajanumbrid ei ühti sarja üldarvestuse numbritega, mille kohta koostatakse stardiprotokoll. Seega toimub starti pääsemine stardigrupi pileti alusel. Mandaadist väljastatava pileti värv defineerib võistleja stardigrupi. Seetõttu peavad Väike-Maarja keskväljakul asuvast mandaadist läbi käima ka need võistlejad, kellel on hooajanumbrid eelmiselt etapilt olemas.

Proovile saavad panna ka pisikesed ratturid, kellele on kavas 200 m, 1 km, 2 km ja 3 km SEBE lastesõidud. Need on loomulikult tasuta ja iga lõpetaja saab meene! Põnnid saavad meelt lahutada batuudil, mis seatakse üles juhul, kui sooja vähemalt 10 kraadi ja vihma ei saja. SEBE lasteprogrammi kuulub ka liiklusõppelinnak, kus saab sooritada ka jalgratturi juhulubade eksamit.

82,7 ja 25 km rajale kirja pannud ratturite nimekirja saate vaadata siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles