Serviti alistas sel hooajal juba kuuendat korda Kehra

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti koos treener Kalmer Mustinguga
Põlva Serviti koos treener Kalmer Mustinguga Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Valitsev Eesti meister Põlva Serviti külastas nelja päeva jooksul teist korda Kehrat ja naaseb koju 32:28 (16:12) võiduga HC Kehra üle. Pühapäeval kohtuvad meeskonnad jälle kui Põlvas toimub Balti liiga veerandfinaali kordusmäng. Teises tänases meistriliigamängus alistas HC Tallinn Aruküla/Audentese 31:22 (17:13).

Kehras alustas Kristjan Muuga, Henri Sillaste, Roman Aizatullovi ja Eston Varuski koju jätnud külalismeeskond võimsalt. Viie minutiga läks Serviti 4:0 ette, ent Kaupo Liiva võttis minutilise mõttepausi ning Kehra vastas omapoolse nelja vastuseta väravaga. Ette võõrustajad kordagi ei pääsenud ja avapoolaja lõpuks kasvatas Serviti edu jälle neljale väravale – 16:12.

Teise pooltunni algus kujunes mõlemapoolselt välismängijate viskepeoks. Erilises hoos oli Serviti ukrainlasest vasaksisemine Sergei Ljubtšenko, kes tabas viieminutilise perioodi jooksul neli korda ja aitas põlvalased 22:16 eduseisu. Vahe püsis külaliste poolelt vaadatuna turvalisena kuniks Abdel Djalil Machou kaks tabamust ja Kaspar Leesi värav viisid Kehra lähemale, tehes seisuks 22:24.

Viimasel kümnel minutil püsis vahe kahe- kuni neljaväravalisena ja Serviti alistas Kehra sel hooajal erinevate sarjade peale juba kuuendat korda, seekord tulemusega 32:28. Võitjate kasuks viskasid Raiko Rudissaar ja Carl-Eric Uibo seitse ning Ljubtšenko viis väravat. Kehralastel läks koguni 23 tabamust välismängijate arvele – Machoule seitse, Nikita Jermaševitšile kuus, Anton Borovskile ja Dmõtro Jankovskile viis.

Teises tänases kohtumises olid vastamisi 5.-8. koha vaheturniiri juhtiv HC Tallinn ja viimasel tabeliastmel olev Aruküla/Audentes. Kuraditosin minutit kulges vägagi võrdses heitluses, ent seisult 8:8 tegi Tallinn Marko Slastinovski ja Robin Obergi vedamisel väikese vahespurdi ning vaheajaks juhtis kodumeeskond 17:13.

Teine poolaeg algas nagu esimene lõppes – pealinlaste kontrolli all. Vaikselt aga kindlalt kasvatati edu ja lõpuminuti alates oldi juba kümne väravaga peal. HC Tallinn sai lõpuks kindla 31:22 võidu. Slastinovski viskas kaheksa, Oberg seitse ja Marek Karu viis väravat, kaotajate poolel olid täpsemad Andre Sild ja Markus Kask nelja ning Rauno Kopli kolme tabamusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles