Oliver Venno vedas koduklubi eurosarjas finaali lävele

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno.
Oliver Venno. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Euroopa klubivõrkpallis on käimas play-offid, kus kolmapäeval oli võistlustules ka kolm Eesti võrkpallurit. Oliver Venno suurepärased esitused on Ankara Maliye Piyango aidanud CEV Challenge Cupil finaali lävele, Renee Teppan ja Timo Tammemaa jätkavad Meistrite liiga mängudega 12 parema seas.

Venno ja Ankara Maliye Piyango vastaseks CEV Challenge Cupi poolfinaalis on Itaalia klubi Ravenna. Avamatš peeti Itaalias kolmapäeva hilisõhtul ja selle võitis Ankara klubi 3:0 (25:21, 25:19, 25:23), vahendab Volley.

Venno tegi järjekordselt hea esituse, kui tema arvele kogunes üleplatsimehena 23 punkti (+19). Venno realiseeris rünnakuid 32st 17 (53 protsenti), lisaks 2 blokipunkti ja 4 serviässa. Seega kodumängu eel on Ankara klubil käes head kaardid. Kordusmäng toimub 21. märtsil.

Teise poolfinaalpaari avamängus alistas Piraeuse Olympiacos samuti 3:0 Surguti Gazpromi.

Renee Teppan ja Trentino Diatec (Itaalia) kohtuvad 12 seas Prantsusmaa valitseva meisterklubi Chaumont´iga (kes äsja kaotas karikafinaalis Martti Juhkami tööandjale Tourcoingule).

Trentino ja Chaumont´i paari avamäng läks viiendasse geimi, kus kodupubliku tuge omanud Prantsumaa klubi 15:10 peale jäi, võites kogu mängu seega 3:2 (17:25, 25:22, 25:20, 21:25, 15:10). Teppan pääses episoodiliselt platsile ning eestlase arvele jäi 2 punkti. Kordusmäng peetakse 20. märtsil.

Timo Tammemaa ja Maaseiki Noliko (Belgia) vastaseks on Venemaa klubi Novosibirski Lokomotiiv. Kodusaalis mänginud Maaseik sai avamängus Novosibirski klubi üle tasavägise võitluse järel 3:0 (25:23, 26:24, 30:28) võidu.

Seejuures tuli kolmanda geimi viimane punkt sellest, et kohtuniku otsuse üle häälekalt protesteerinud Novosibirski peatreener sai punase kaardi ja Maaseik sellega punkti. Eesti koondise temporündaja viibis tavapäraselt platsil kogu kohtumise ning tõi 6 punkti (+3). Võitjate resultatiivseim oli 16 punkti toonud Kamil Rychliki. Kordusmäng peetakse 21. märtsil Venemaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles