Southamptoni päästjaks on legendaarne waleslane

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Hughes
Mark Hughes Foto: Martin Rickett/PA Wire/PA Images/Scanpix

Esmaspäeval senisele peatreeneri Mauricio Pellegrinole ust näidanud Southamptoni jalgpallimeeskond leidis uue juhendaja. Inglismaa kõrgliigas vaid punkti kaugusel väljalangemistsoonist asuva klubi hooaega asub päästma pikaaegne Stoke City loots Mark Hughes.

Valdava osa oma mängijakarjäärist Manchester Unitedis veetnud ning lisaks Euroopa vutigigantide Barcelona ja Müncheni Bayerni särki kandnud Hughes mängis kaks hooaega ka Southamptonis. Nüüd võtab ta üle meeskonna, mis on viimasest 17 liigamatšist võitnud vaid ühe. Mehe esimeseks mänguks Southamptoni peatreenerina saab pühapäevane Inglismaa karikasarja kohtumine Wiganiga.

«Tegu on väljakutsega ja olen selle eel elevil. On suurepärane võimalus tulla tagasi klubi juurde, mida ma nõnda hästi tunnen ja millel on minu hinges eriline koht – ma ei suutnud seda tagasi lükata,» sõnas Hughes klubi pressiteenistuse vahendusel. «Eesmärk on jääda liigasse püsima ehk kindlustada, et me oleme ka tuleval hooajal Premier League’i klubi. See meeskond peab siin olema, peaks siin olema ja meie siht on kindlustada, et nii ka jääb.»

Hughesi vöö vahel on 445 Premier League’i matši peatreenerina – Blackburn Roversi, Manchester City, Fulhami, Queesn Park Rangersi ja Stoke City eesotsas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles