Miljardilise fännibaasiga sporditipp sai pärast abiellumist šokeeriva üllatuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mohammad Shami on uurimise ajaks India kriketikoondisest välja visatud.
Mohammad Shami on uurimise ajaks India kriketikoondisest välja visatud. Foto: SAJJAD HUSSAIN/AFP/Scanpix

Kui kriketi reeglid on arusaamatud kõigile, kes pole elanud kunagi Ühendkuningriigi alluvuses, siis spordiga kaasnevad emotsioonid on universaalselt mõistetavad. India koondislane Mohammad Shami elab praegu tõelises melodraamas.

Shami abikaasa Hasin Jahan süüdistab meest kokkuleppematšides – väide, mida sportlane kardinaalselt eitab. «Pooge mind üles, kui mul süüd näete,» vandus Shami India meedias oma süütust.

Aga see pole veel kõik! Põhjus, miks Jahan abikaasa kohta kompromiteerivat materjali jagab, on peretüli. Ja mitte lihtlabane, vaid päris markantne: Shami avastas alles pärast laulatust, et sai lisaks naisele ka kaks kasutütart. «Ma ei teadnud, et tegu on tema teise abieluga. Alles pärast abiellumist räägiti mulle minu kahest uuest tütrest. Mu kaasa oli algselt väitnud, et need on õe, mitte tema enda lapsed,» väitis kriketimängija.

Jahan süüdistab omaltpoolt meest petmises ning füüsilises ja vaimses vägivallas. See on ka põhjus, miks ta lekitas ametivõimudele materjali, mis väidetavalt tõestab mehe osalust kokkuleppemängudes. Jahan on isegi võimudega pahuksis, sest skandaali tõttu on ta paparatsode kõrgendatud tähelepanu all ning vihane naine olevat lõhkunud ühe piltniku kaamera.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles