Vutilegend andis teada, millal valib Barcelona ja rahamägede vahel

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soccer Football - Champions League Round of 16 Second Leg - FC Barcelona vs Chelsea - Camp Nou, Barcelona, Spain - March 14, 2018   Barcelona’s Andres Iniesta passes the captain's arm band to Lionel Messi as he is substituted off     Action Images via Reuters/Lee Smith
Soccer Football - Champions League Round of 16 Second Leg - FC Barcelona vs Chelsea - Camp Nou, Barcelona, Spain - March 14, 2018 Barcelona’s Andres Iniesta passes the captain's arm band to Lionel Messi as he is substituted off Action Images via Reuters/Lee Smith Foto: LEE SMITH/Action Images via Reuters

Meistrite liiga eilse keskse kohtumise Barcelona – Londoni Chelsea 56. minutil võttis Andres Iniesta oma käelt kaptenipaela, ulatas selle Lionel Messile ja läks siis Camp Nou kestvate ovatsioonide keskel pingile puhkama. Hiljemalt pooleteise kuu pärast lubab keskväljamaestro teada anda, kas Barcelona fännid peavad temaga jäädavalt hüvasti jätma, vahendab Sports Mole.

Kuuldavasti on Iniesta sõlminud Barcelonaga igikestva lepingu ehk 33-aastasel poolkaitsjal on klubis koht täpselt nõnda kauaks, kui ta ise soovib. See soov võib aga juba selle hooajaga otsa saada. Nimelt ootavad Iniestat ahvatlevad lepingupakkumised Hiina kõrgliigast, kus ta hakkaks teenima ilmselt ulmelist palganumbrit.

«Pean enne 30. aprilli langetama otsuse, kas jään Barcelonasse või siirdun Hiina. Pean enne hindama, mis on kõige kasulikum mulle ja klubile,» ütles Barcelona legend pärast eilset 3:0 võitu ajakirjanikele. «Otsuse annan esmalt teada klubile ja siis kuulete sellest teie.»

Iniesta liitus Barcelonaga 12aastasena ning on võitnud seal kaheksa Hispaania meistritiitlit, viis kohalikku karikat ja neli Meistrite liiga kuldmedalit – pole ime, et teda peetakse klubi talismaniks. Nüüd aga peab ta kaalukausile panema oma südame ja rahapatakad. «Teen enda ja klubi jaoks kõige ausama valiku,» lubas Inisesta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles