Camp Noul Messi šedöövrit imetlenud Anier: ta on maailma parim!

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Barcelona superstaar Lionel Messi etendas 3:0 võidumängus Chelsea üle võtmerolli, lüües esimese ja kolmanda värava ning andes oivalise söödu teisele tabamusele.
FC Barcelona superstaar Lionel Messi etendas 3:0 võidumängus Chelsea üle võtmerolli, lüües esimese ja kolmanda värava ning andes oivalise söödu teisele tabamusele. Foto: EMILIO MORENATTI/AP/Scanpix

Jalgpallimatši staadionil vaatamisel on võrreldes selle (kodusest) televiisorist kaemisega olemas selged miinused. Näiteks kordusi ei näe, ehk kui juhtusid värava ajal mujale vaatama, jääbki tabamus nägemata. Ning ajakulu on samuti suur, sest staadionile minemine-tulemine võtab seda rohkem aega, mida vägevama mänguga on tegu, sest kohtumise olulisusega kaasneb reeglina ka suur rahvamass.

Samas tõestavad igal nädalavahetusel üle maailma staadionitele suunduvad miljonid jalgpallifännid, et vahetu vutielamuse plussid kaaluvad miinused üles. Staadionil valitsev atmosfäär ja võimalus sportlikku võitlust oma silmaga vaadata, oma kõrvaga kuulata, oma ninaga nuusutada ja oma kõhuga tunnetada kätkeb endas erilist väärtust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles