Kas väljakule jooksnud kiisu toob Meistrite liiga klubile rahatrahvi?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Besiktas - Müncheni Bayern
Besiktas - Müncheni Bayern Foto: OSMAN ORSAL/REUTERS

Eilses Meistrite liiga mängus Besiktase ja Müncheni Bayerni vahel jooksis väljakule kass, mistõttu pidi kohtunik Michael Oliver mängu mõneks ajaks peatama. Vahva intsident lõppes aga Besiktase klubile ametliku süüdistusega.

Bayern alistas eile Besiktase 3:1 ning pääses kaheksa parema sekka koondskooriga 8:1. Eilsele kaheksandikfinaali korduskohtumisele lisas elevust teisel poolajal väljakule jooksnud kass. Kui Müncheni Bayerni sotsiaalmeediagurudele pakkus see intsident palju nalja, siis Besiktase klubil tuleb nüüd tagajärgedega tegeleda.

Nimelt esitas UEFA Besiktasele juhtunu osas süüdistuse, mida UEFA distsiplinaarkomisjon hakkab arutama 31. mail. Ametlikult läks süüdistus kirja puuduliku mängukorraldusena. Tõenäoliselt ootab Türgi klubi ees rahatrahv ka teise süüdistuse osas, mis puudutab fännide lubamatut käitumist tribüünidel.

Foto: Twitter.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles