Video: Draamat kogu raha eest! Tammemaa võitis Meistrite liigas venelasi tänu punasele kaardile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängu peakohtunik näitas Novosibirskile punast kaarti, mis tähendas nii punkti kui antud juhul ka mängu kaotust.
Mängu peakohtunik näitas Novosibirskile punast kaarti, mis tähendas nii punkti kui antud juhul ka mängu kaotust. Foto: Ekraanitõmmis

Timo Tammemaa ja Maaseiki Noliko (Belgia) alistas kolmapäeval võrkpalli Meistrite liiga play-off'is kodus Venemaa klubi Novosibirski Lokomotiivi 3:0 (25:23, 26:24, 30:28).

Seejuures tuli kolmanda geimi viimane punkt selle eest, et kohtuniku vale otsuse üle (pall läks auti Maaseiki mängija blokist, mitte Novosibirski rünnakust) häälekalt protesteerinud Novosibirski peatreener Plamen Konstantinov sai punase kaardi. Maaseik lõpetas seega mängu n-ö kahe punkti rünnakuga.

Eesti koondise temporündaja viibis tavapäraselt platsil kogu kohtumise ning tõi 6 punkti (+3). Tammemaa realiseeris 6 tõstest 3, lõi ühe ässa ja sooritas kaks efektiivset blokki. Võitjate resultatiivseim oli 16 punkti toonud Kamil Rychliki.

Kordusmäng peetakse 21. märtsil Venemaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles