Fourcade demonstreeris Holmenkollenis oma võimu, laskmisega hädas olnud Bö langes kolmandaks

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Fourcade.
Martin Fourcade. Foto: NTB SCANPIX/REUTERS

Norras Holmenkollenis peetaval laskesuusatamise MK-etapil saavutas meeste jälitussõidus viiekordne olümpiavõitja Martin Fourcade. Prantsusmaa laskesuusataja teenis hooaja seitsmenda etapivõidu.

Fourcade startis rajale kolmandana, püüdis konkurendid esimesel ringil kinni ja eksis nelja lasketiiru peale kokku kahel korral ning edestas teise koha saanud itaallast Lukas Hoferit (1 trahviring) 18,1 sekundiga. Kodupubliku heameeleks jõudis poodiumile ka teisena alustanud norralane Johannes Thingnes Bö (4 trahviringi), kes kaotas finišis Fourcade’ile 32,5 sekundiga.

Ainsa eestlasena jälitussõitu pääsenud Rene Zahkna võistlus ebaõnnestus. Ta eksis lasketiirudes kokku viiel korral ning ületas finišijoone 57. kohal, kaotust kogunes kuus mintit ja 25,6 sekundit. Zahkna järel lõpetasid austerlane Daniel Mesotitsch ja Belgia laskesuusataja Michael Rösch.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles