Eesti koondislane lõi Norra kõrgliigas värava

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joonas Tamm (esiplaanil)
Joonas Tamm (esiplaanil) Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti jalgpallikoondislane ja Saprsborgi keskkaitsja Joonas Tamm lõi Norra kõrgliiga kohtumises Matvei Igoneni leivaisa Lilleströmi vastu värava.

Tamme tabamus sündis esimese poolaja keskpaigas, vaid kümmekond minutit varem jäi Sarpsborg kaotusseisu. Teisel poolajal asus Sarpsborg kohtumist juhtima, kuid teistkordselt sahistas võrku ka Lilleström ning mäng lõppes 2:2 viigiga.

Tamm viibis väljakul kõik 90 minutit. Eelmisel aastal Tallinna Floraga koduses kõrgliigas triumfeerinud Tamm on Norra meistrivõistlustel mänginud kaks kohtumist. Mõistagi oli tegemist tema debüütväravaga.

Igonen jälgis kohtumist vahetuspingilt, kuid on põhjust loota, et järgmises mängus seisab Eesti koondise väravavaht Lilleströmi väravasuul. Nimelt süüdistab Norra meedia Sarpsborgi väravates praegust Lilleströmi esikinnast Marko Maricit, kes keeldus pärast mängu ajakirjanikega rääkimast.

Sarpsborg hoiab kahe mängu järel nelja punktiga liidrikohta, kuid konkurentidel on teise vooru mäng pidamata. Lilleströmil on kirjas viik ja kaotus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles