Pime suusataja sattus olümpial ohtlikku olukorda: olen õnnelik, et ellu jäin!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zebastian Modin sai koheselt abi
Zebastian Modin sai koheselt abi Foto: VEGARD WIVESTAD GR?TT/imago/Bildbyran

Pyeongchangis täna lõppevatel paraolümpiamängudel toimus meeste suusatamises raske kukkumine kui favoriit, rootslane Zebastian Modin sõitis laskumisel vastu kiviseina, vahendab SVT.

B1 võistlusklassis (pimedad ning vaegnägijad) osalenud Modin hoidis 10 kilomeetrisel distantsil esikolmikukohta, kui sõitis laskumisel vastu kaljut, kuna ta ei kuulnud tugevas tuules oma abilise Johannes Anderssoni juhiseid, kirjutab Ilta-Sanomat.

«Ta sai juhised, et ta peab sõitma otse ja siis viimasel tõusul keerama paremale. Aga ta sõitis otse vastu kiviseina. Tema nina ja jalg said viga, aga ta on elus,» sõnas Rootsi paraolümpiakoondise esindaja Linda Andersson SVT-le.

Väidetavalt ei kuulnud rootslane tugeva tuule tõttu oma abilise Johannes Anderssoni juhiseid ning seetõttu ta liiga hilja oma trajektoori muutiski.

 Zebastian Modin sai vigastada
 Zebastian Modin sai vigastada Foto: VEGARD WIVESTAD GR?TT/imago/Bildbyran

Modin ütles, et suhtub juhtunusse kahetiste tunnetega. «Ma oleksin võinud võita, aga ei teinud seda. Olen pettunud ja mõtlen, et k***t, kui loll ma olen. See oli nii halb!» sõnas ta, ent lisas, et võib juhtunu üle peagi naerda. «Alguses olin väga vihane, vahepeal naeran selle üle, siis tahaks asju lõhkuda!» 

Rootslane postitas Twitterisse oma vigastustest ka pildi ning kirjutas: «Olen õnnelik, et jäin ellu, aga olen ka pettunud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles