Kanepi ja Kontaveit said teada, kellega Miamis kohtuda tuleb

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit pole pärast Austraalia lahtisi oma mängu leidnud.
Anett Kontaveit pole pärast Austraalia lahtisi oma mängu leidnud. Foto: Winter//UK Sports Pics/SIPA/Scanpix

Tennisekarussell jätkab tiirlemist – eile lõppesid mängud Indian Wellsis, aga juba sel nädalal ootab ees Miami turniir. Otse põhitabelisse pääsesid nii Kaia Kanepi kui ka Anett Kontaveit

Eestlannadest tuleb esimesena, ilmselt meie aja järgi teisipäeva õhtul, väljakule Kanepi (WTA 59.), kelle vastaseks esimeses ringis on ameeriklanna Christina McHale (WTA 91.). Naised on varem kohtunud kahel korral, mõlemad matšid toimusid 2014. Acapulcos oli 6:1, 2:6, 6:4 üle McHale, samas Miamis 7:6 (5), 7:6 (0) aga Kanepi. Võitjat ootab ees kohtumine Barbora Strycovaga (WTA 24.)

Kontaveit (WTA 28.) on tänu kõrgele kohale maailma edetabelis avaringis vaba. Tema kohtub oma esimeses matšis kas Maria Sakkari (WTA 52.) või Aleksandra Kruniciga (WTA 49.). Edu korral ootaks kolmandas ringis eeldatavasti ees matš teisena asetatud Caroline Wozniackiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles