Pühapäeval stardib Elion Estonian Cup rattamaraton Rakkes

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakke rattamaratoni start.
Rakke rattamaratoni start. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja


Elion Estonian Cup rattamaratonide sarja teine etapp Fuji XI Rakke Rattamaraton, stardib eeloleval pühapäeval Rakkes. Ilmaprognoos lubab suurepäraseid tingimusi ning korraldajad heal tasemel ettevalmistatud ning uuendustega rajatrassi.



Rakek Rattamaratoni peakorraldaja Enno Eilo sõnul on rajal võrreldes varasemate aastatega mitmeid täiesti uusi lõike, samuti lõike mida eelmisel aastal ei kasutatud. Lisandunud on joogipunkt Emumäel 27-ndal kilomeetril. Rakke rattamaratoni raja kirjeldus, -profiil, kaardid (Google Earth), sh võistluskeskuse skeemid, joogipunktide info jms kasulikud juhised on ära toodud estoniancup.ee veebilehel. Samas leiab infot ka lastesõitude kohta.

Esmakordselt on Rakke rattamaratoni võimalik jälgida otsepildis ja -helis interneti vahendusel. Võistluspäeval 22. mail toimub Rakke rattamaratoni stardi/finišipaigast internetipõhine otseülekanne aadressil http://pinmarks.me/ Lisaks kannab Rakke Rattamaratonil sõitjaterivi ees liikuv liidermootorrattur positsioneerimisseadet, mis võimaldab kõigil soovijatel veebikaardi vahendusel jälgida liidrite liikumist rajal. Samuti saab iga Rakke rattamaratonil osaleja muuta Pinmarks.me spetsiaalse telefonirakenduse abil muuta ka oma asukoha ja edenemise rajal reaalajas internetis nähtavaks.

Rakke Rattamaratonile on praeguseks registreerunud 1343 osalejat, neist 1008 põhidistantsile ja 335 poolmaratonile. Lisaks ootavad korraldajad Jänksi lastesõitude starti vähemalt paarsada väikest ratturit. Rakke rattamaratoni start antakse pühapäeval kell 12:00, lastesõidud algavad 10 minutit hiljem ning AXA poolmaraton stardib kell 13:00.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles