Megamatš tulebki: Mayweather valmistub MMA-ringis McGregoriga kohtuma

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather ja Conor McGregor
Floyd Mayweather ja Conor McGregor Foto: Isaac Brekken/AP/Scanpix

Floyd Mayweatheri karjäär profipoksijana lõppes debütant Conor McGregori alistamise ja maailma kõigi aegade edukaimaks poksijaks tõusmisega. Kuigi Mayweather lubas, et tema ka sportlastee sai viimase poksimatšiga otsa, otsustas ta nüüd siiski vastu võtta uue väljakutse. Suure tõenäosusega kohtub ta taas McGregoriga, kuid nüüd juba viimase pärusmaal ehk MMA reeglite järgi peetavas võitluses.

Kuulujuttudele, et Mayweather plaanib vabavõitlejaks hakata, andis hoogu juurde nädalavahetusel sotsiaalmeedias ilmunud uudis, et mehe karjäärimuudatusest kavatsetakse vändata dokkfilm. Kui enne võis vaid oletada, et kus suitsu, seal tuld, siis nüüd näitas ameeriklane ise leeke. TMZ küsis poksiässalt, kas ta on juba asunud taotlema vajalikke võistluslitsentse. «Mitte veel. Kõik see võtab aega, aga me hakkame seda taotlema ja siis saame loodetavasti võidelda,» kõlas Mayweatheri vastus.

Kõik järgnev on spekulatsioon, aga tõenäoline: Mayweather saab MMA-litsentsi Nevadas ja tema esimene matš toimub Las Vegases, ilmselt maailma tuntuima võitlussarja, UFC, raames. Las Vegases peaks oma esimese matši peaaegu kahe aasta jooksul pidama ka McGregor, kes on UFC vaieldamatult suurim staar. Kas 1+1 võrdub 2?

Vastus annab end veel oodata – Mayweatheri sõnul võib tema MMA-litsentsi saamine ja treenimine aega võtta kuus kuni kaheksa kuud. «Tahame kindlustada, et kõik tehakse korrektselt, et kõik tehakse õigesti,» sõnas ameeriklane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles