Mayweatheri tarmukas plaan: osta Ronaldo!

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather
Floyd Mayweather Foto: STEVE MARCUS/Reuters/Scanpix

Viimastel aastatel maailma rikkaima sportlase tiitlit hoidnud endine profipoksija Floyd Mayweather jr valmistub küll MMA-matšiks Conor McGregoriga, hellitab ta mõtteid astuda jalgpallimaailma. Mayweather rääkis Daily Starile, et võib peagi osta endale Newcastle Unitedi jalgpalliklubi ning sooviks sinna meelitada ka Cristiano Ronaldo.

«Kui ma Newcastle’i ostaksin, käiksin seal tihti pidutsemas. Ma armastan Newcastle’it. Kohtusin eelmisel aastal paari mängijaga ning nad on toredad inimesed. Olen alati uutele ärilahendustele avatud ning armastan kõiki spordialasid, aga investeeriksin pigem oma peaga, mitte südamega. Jalgpall pole võib-olla minu mäng, aga mul on igal pool kontakte,» sõnas ta.

Mayweather usub, et tänu headele kontaktidele meelitaks ta oma meeskonda ka Madridi Reali superstaari Cristiano Ronaldo.

«Ta on olnud pikka aega minu toetaja ja semu, nii et võib-olla saaks ta just Newcastle’is karjäärile joone alla tõmmata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles