Schumacheri mänedžer: Michaeli seisund pole avalikkusele jagamiseks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sabine Kehm
Sabine Kehm Foto: RONNY HARTMANN/AFP

Seitsmekordse F1 maailmameistri Michael Schumacheri mänedžer Sabine Kehm ei nõustunud AP-le kommenteerima neurokirurgi Colin Shieffi väiteid, et Schumacher ei parane ajutraumast enam kunagi. Siiski andis sakslanna mõista, et lootust ei tohi kaotada. 

Schumacher sai Meribeli suusakuurordis kukkudes raske peatrauma, mille tõttu panid Grenoble’i haigla arstid ta kuueks kuuks kunstlikult tekitatud koomasse. Ta toodi koomast välja 2014. aasta juunis, viidi Šveitsi Lausanne’i ravile ning alates 2014. aasta septembrist on ta kodusel ravil, kuid oletatavalt liikumisvõimetu.

AP uuris Kehmilt, millises seisus vormelilegend on. «Saan öelda vaid seda, et tema perekond on fännide toetusele väga tänulik. Inimesed näevad ja mõistavad, et (tema tervislik) seisund pole avalikkusele jagamiseks.»

Vormelipiloodi tervisest on praegu teada vaid see, et Schumacher taastub Šveitsis Genfi järve kaldal Glandis asuvas kodus, mis on ümber ehitatud erahaiglaks. Villat ümbritseb ööpäevaringne turvavõrk ning ka väljaspool krunti asuvad turvakaamerad jälgivad möödaminejaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles