Hispaania hävitas Argentiina suisa viie väravaga!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Hispaania ja Argentiina maavõistlus pidanuks kujunema trilleriks. Tegelikult oli tegu aga tapatalgutega, kus kodumeeskond sai kirja suisa 6:1 võidu.

Mängu läks Diego Costa väravast juhtima Hispaania ning vahetult enne pooltunni täitumist kahekordistas võõrustajate eduseisu Isco. 2:1 seadis peaga tabloole nurgalöögi realiseerinud Nicolas Otamendi. Sellise enamvähem võrdse skooriga avapoolaeg lõppeski.

Teine kolmveerandtund tahetakse aga Argentiinas unustada nii pea kui võimalik. Esmalt oli 52. minutil täpne Isco, siis kolm minutit hiljem Thiago Alcantara. Möödus veidi vähem kui 20 minutit, kui David de Gea pika väljalöögi realiseeris Iago Aspas. Väravavaht polnud jõudnud veel oma resultatiivset söötu korralikult tähistadagi, kui juba oli skoor 6:1 – kaabutriki lõpetas Isco.

Enne mängu:

Mõlemad meeskonnad käisid väljakul ka reedel – Hispaania tegi võõrsil 1:1 viigi Saksamaaga ning Argentiina alistas neutraalsel väljakul 2:0 Itaalia. Tolles mängus jättis Argentiina peatreener Jorge Sampaoli meeskonna kapteni Lionel Messi väikese vigastuse tõttu vahetuspingile. Kas superstaar täna lahingusse saadetakse, selgub ilmselt viimasel hetkel.

Kohtumisele ja olukorrale lisab vürtsi tõik, et kohtumine toimub Hispaania pealinnas Madridis, mille suhted Messi koduklubi FC Barcelona kodukohaks oleva Katalooniaga poliitiliselt keerulised. Tõsi, kohtumine ei toimu Reali, vaid Atletico kodustaadionil. Mängu kommenteerib Ott Järvela. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles