Eesti rekordinaine läks mugavustsoonist välja: arenemiseks oli seda vaja!

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alla 23-aastaste kergejõustiklaste Utilitase järelkasvutiimi kuulub teist aastat järjest ka 21-aastane vasaraheitja Anna Maria Orel. Tiimi kuulumine tagab vasaraheitjale igakuise toetuse.

«See on mulle väga suureks abiks. Mul on väga suur rõõm siin olla, sest kui mina olin noorem, siis olid selles tiimis Rasmus Mägi ja Liina Laasma, siis unistasin, et saaksin ükskord nendega samal kohal olla.»

Möödunud hooajal Londoni MMil 67.37-ga 18. koha saanud, ent noorsoo vanuseklassi EMil 63.24-ga viimaseks jäänud Oreli hooajaks ettevalmistus on kulgenud muutuste tuules.

Neiu teeb teist aastat järjest tihedalt koostööd Suurbritannia vasaraheitja Nick Milleriga, kuid esimest korda sai ta kaasa teha Suurbritannia koondisega ka USAs San Diegos toimunud laagri. 

«Selleks, et areneda, oli vaja minna mugavustsoonist välja minna ning seda ma ka tegin,» sõnas Orel ja selgitas USA treeninguid lähemalt.

«Ma ei ole varem treeninud nii, et mul on kõrval 70-meetri tüdruk ja see on ikkagi väga suureks plussiks. Kuttidega koos treenides võib küll viis meetrit vahele panna, aga see pole sama. Ma ikkagi otsin tugevat konkurentsi, kuna tugevas konkurentsis sa arenedki!»

Millised on Oreli edasised plaanid, vaata Postimehe videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles