TTÜ sepistas koduses meistriliigas üllatuse

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ peatreener Rait Käbin.
TTÜ peatreener Rait Käbin. Foto: ARDI TRUIJA / PÄRNU POSTIMEES/

TTÜ korvpallimeeskond alistas korvpalli Eesti meistriliigas mõnevõrra üllatuslikult võõral väljakul Tallinna Kalevi 91:85.

Võõrustajad haarasid esmakordselt juhtohjad esimese veerandaja keskpaigas ning alustasid teist kümneminutilist perioodi 25:20 eduseisus. Poolajasireeni kõlades olid Tallinna Kalevi edunumbrid 40:37. Punkt-punkti heitlus jätkus ka teisel poolajal. Kolm minutit enne kohtumise lõppu juhtis TTÜ üheksa silmaga ning sellest seisust enam kodumeeskond välja ei rabelenud.

Üleplatsimeheks kerkis 23 punkti visanud ja 12 lauapalli noppinud Levi Martin Giese, 22 silma lisas Matthias Tass (mõlemad TTÜ). Tallinna Kalevi parim skooritegija oli 20 punktiga Kayel Locke, kaksikduubliga hiilgas Bamba Fall (12 punkti ja 13 lauapalli).

TTÜ teenis 17 kaotuse kõrvale hooaja neljanda võidu ning jätkab turniiritabelis kindlalt seitsmendal kohal. Tallinna Kalev on üheksa võidu ja 11 kaotusega viiendal positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles