Võimsa vahespurdi teinud Žalgiris teenis vajaliku võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aaron White.
Aaron White. Foto: Alexey Filippov/Sputnik

Kahes eelmises Euroliiga mängus kaotusekibedust tundma pidanud Kaunase Žalgiris alistas tänases mängus 77:65 Milano Olimpia.

Koduväljakul mänginud Žalgiris tegi otsustava spurdi kolmanda veerandaja lõpus ja neljanda veerandaja alguses, kui pööras 50:50 viigiseisu 60:50 eduseisuks. Seda Leedu meeskond enam käest ei andnud ning kirjutas turniiritabelisse 11 kaotuse kõrvale hooaja 16. võidu.

Žalgirise sangariks tõusis teisel poolajal supermängu näidanud Aaron White, kelle arvele kogunes 16 punkti ning efektiivsusnäitajaks kujunes 22. Milano meeskonna parimana viskas 19 silma Arturas Gudaitis. 

Päeva esimeses kohtumises alistas Istanbuli Fenerbahce koduväljakul Tel Avivi Maccabi 87:73. Võitjate poolel viskas 23 punkti Marko Guduric, kaotajate parim skooritegija oli Pierre Jackson 13 punktiga.

Play-off-mängudele, kuhu pääsevad kaheksa meeskonda, on kindlustanud koha Moskva CSKA, Fenerbahce, Piraeuse Olympiakos ja Madridi Real. Vaata tabeliseisu siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles