Ronaldo paljastas ammuse häbi tegeliku põhjuse

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magus MM-tiitel kaalub üles soenguhäbi
Magus MM-tiitel kaalub üles soenguhäbi Foto: David Guttenfelder/AP/Scanpix

Aasta oli 2002 ja jalgpalli MMi eel oli kõigi jalgpallisõprade huulil vaid üks küsimus – mida küll mõtles Brasiilia ründetäht Ronaldo, kui tuli suurturniirile idiootse kolmnurkse soenguga. Vutitäht avaldas, et see oligi tema eesmärk – panna inimesed rääkima tema soengust, mitte tervisest, vahendab ESPN.

Nimelt oli Ronaldo turniiri eel hädas jalavigastusega ning et ta oli tol ajal maailma jalgpalli kõige suurem staar, pasundasid sellest kõik meediaväljaanded. Ründetäht tahtis aga rahulikumalt MMiks keskenduda ja läks seetõttu juuksurisse.

«Otsustasin oma juuksed maha ajada ja selle väikese asja sinna jätta. Tulin siis treeningule ja kõik nägid mind järsku koleda soenguga,» meenutas Ronaldo, kes on parajasti Austraalais reklaamimas endise koduklubi Madridi Reali näitust. «Kõik rääkisid ainult minu juustest ja vigastus unustati ära. Ma suutsin võtta kõike rahulikumalt ja keskenduda treenimisele.»

Brasiilia võitis toona MM-tiitli ja 2:0 lõppenud finaalmatšis Saksamaaga lõi mõlemad väravad just Ronaldo. Nüüd tagasi vaadates sooviks ta toonase turniiri juures siiski üht asja muuta: «Ma ei ole selle soengu üle uhke, sest see oli ikka üpris kummaline. Aga samas hea viis, kuidas jututeemat vahetada.»

2002 on seni jäänud Brasiilia viimaseks MM-tiitliks. Ronaldo loodab, et võitudeta seeria katkeb juba sel suvel Venemaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles