Video: Elvas kattus vutiplats keset mängu kõigest 22 minutiga paksu lumega

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olukord U17 Eliitliiga kohtumise FC Elva - Pärnu JK Vaprus esimese poolaja lõpus.
Olukord U17 Eliitliiga kohtumise FC Elva - Pärnu JK Vaprus esimese poolaja lõpus. Foto: Ekraanitõmmis

Eesti noorte jalgpallimeistrivõistluste noormeeste U17 vanuseklassi eliitliiga teise liiga teisipäevane kohtumine FC Elva ja Pärnu Vapruse vahel osutus omapäraseks.

18. minutil vallandus lumesadu, mis kattis Elva kunstmuruväljaku esimese poolaja lõpuks ehk 40. minutiks paksu lumega. Matši pooleli siiski ei jäetud ning see lõppes Elva 2:1 võiduga (45. Robin Paring, 57. Jasper Reilson, 59. Virgo Vallik).

«Kohtunikud ütlesid esimese poolaja järel, et lükkame jooned puhtaks ja siis saab jätkata. Nii tegimegi. Aga eks väljakul nähtu meenutas pigem rannajalgpalli: poisid said uue kogemuse, sest maad mööda sööta ei saanud. Kõik pikad pallid jäid aga lumme pidama ega põrganud edasi. Õige jalgpalli eesmärki see mäng ei täitnud, aga pooleli jätta keegi ei soovinud,» sõnas FC Elva meeskonna peatreener Marek Naaris. Ta märkis, et ilm keeras ära väga järsult: veel mängu alguses paistis päike ja sooja oli kuus-seitse kraadi.

Vapruse meeskonna peatreener Kalev Pajula nentis, et 40 jalgpallis veedetud aasta jooksul oli ta sarnaseid ilmaolusid varem kogenud vaid korra: 20–25 aastat tagasi Narvas peeti samuti üks mäng samalaadses lumemöllus. «Aga meeskonna moraal oli eile Elvas täiesti okei. Ei tulnud isegi teemaks, kas teine poolaeg mängida või mitte mängida. Naljajalgpall see polnud, sest mõlema satsi poisid võitlesid elu eest. Ent ega jooni teisel poolajal väga näha olnud. Lund tuli ju kogu aeg juurde ning joonte peal oli seda lihtsalt veidi vähem. Ent joone ise on ju ka valged,» rääkis Pajula.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles