Video: mis on saanud kõigi aegade parimast kulturistist?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie Coleman karjääri hiilgeaegadel.
Ronnie Coleman karjääri hiilgeaegadel. Foto: Instagram/RonnieColeman8

Küllap on Ronnie Colemani nimi ja nägu tuttav üsna paljudele 1980ndatel ja 1990ndatel aastatel üles kasvanud noortele.

Coleman võitis nimelt kaheksal järjestikusel aastal maailma parima kulturisti tiitli ning tema pildid kaunistavad tänaseni mitmeid jõusaale üle Eesti.

Ent millises seisus on 54-aastane vanameister täna? Aasta alguses käis Coleman raskel seljaoperatsioonil, pärast mida on ta pidanud uuesti käima õppima. Ent nagu mees ise sotsiaalmeedias kirjutab, ei kahetse ta midagi.

«Nagu näha, tahate te siiani olla nagu mina. Te tahate siiani omada sellist tööeetikat nagu mul oli. Nagu te näete, ma olen kaheksakordne Mr. Olümpia ja ma ei suuda kõndida. Läbisin 11 tunni pikkuse seljaoperatsiooni. Kas ma kahetsen midagi? Kui mul oleks võimalik midagi muuta, siis jah, ma muudaksin ühte asja. Kui ma tegin 362 kiloga kükke, siis ma poleks tohtinud kahe kordusega piirduda, vaid pidanuks tegema neli kordust. See viga närib mind siiani, sest ma polnud piisavalt julge, kuigi teadsin, et olen selleks võimeline. See on ainus asi, mida ma kahetsen.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles