Wayne Rooneylt õpitu viis golfitähe taas tippu

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney mängib nüüd küll juba Evertonis, kuid olgu ta selle loo illustreerimiseks Manchester Unitedi särgis - tegu on nimelt Rory McIlroy lemmikklubiga.
Wayne Rooney mängib nüüd küll juba Evertonis, kuid olgu ta selle loo illustreerimiseks Manchester Unitedi särgis - tegu on nimelt Rory McIlroy lemmikklubiga. Foto: Jason Cairnduff/REUTERS

Golfimaailma superstaar Rory McIlroy oli PGA-tuuril võiduta juba 2016. aastast. Õnnetu seeria katkes möödunud nädalal Arnold Palmer Invitational turniiril ja põhjaiirlase tagasi võitude teele juhtimisel mängis suurt rolli Inglismaa jalgpallikoondise läbi aegade resultatiivseim ründaja, Wayne Rooney, kirjutab Bunkered.

McIlroy mitu aastat kestnud hädade põhjuseks oli kehv griinimäng. Tee või tina, aga puttimine ei tulnud tal välja. Lahendus peitus uue rutiini leidmises.

«Igaühel oma moodus, kuidas hoovõttu või lööki alustada. Ma rääkisin, et kui Rooney läheb lööma karistuslööki või penaltit, siis ta koputab paar korda saapaga vastu maad enne, kui hoovõttu alustab. Panin seda tähele, kui temaga paar aastat tagasi Nike’i reklaami filmisin,» selgitas McIlroy.

Nüüd on golfitäht leidnud endalegi väikese rutiini, mis aitab tal löögi eel keskendatuse leida. Täpsustada McIlroy ei soovi:  «Ma teen midagi, olgu see siis haarde kohendamine või varvaste väristamine või midagi muud.» Tulemus on igatahes näha, sest võidetud turniiril oli ta parim puttija.

Rory McIlroy tunneb end üle aastate taas griinil koduselt.
Rory McIlroy tunneb end üle aastate taas griinil koduselt. Foto: SAM GREENWOOD/AFP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles