Inglismaa jalgpallikoondis sundis Starbucksi menüüd muutma

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Starbucks
Starbucks Foto: Anton Novoderežkin/TASS/Scanpix

Kas Inglismaa jalgpallikoondis kroonitakse sel suvel Venemaal maailmameistriks? Pigem mitte. Aga peatreener Gareth Southgate kavatseb enda poolt anda kõik, et seda tõenäosust suurendada. Näiteks läks ta oma mängijate söömisharjumuste kallale, vahendab ESPN.

Jalgpalli sünnimaa rahvuskoondis valmistub parajasti sõprusmängudeks Hollandi ja Itaaliaga ning seda väga mugavates tingimustes – meeskonda võõrustab Kesk-Inglismaal paiknev St George’s Parki nime kandev jalgpallikeskus oma Hiltoni hotelliga. Jalgpallikoondise seal viibimise ajal on hotellis tehtud aga üks oluline muudatus – vestibüülis asuvas Starbucksi kohvikus on kõik toidud müügilt korjatud. Sama saatus on tabanud ka karastusjooke.

Väidetavalt on kohvikus praegu lubatud müüa ainult teed, kohvi ja pudelivett – seda nii jalgpalluritele kui ka teistele hotelli külalistele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles