Selgus Anett Kontaveidi esimene vastane Miami turniiril

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: KARIM SAHIB/AFP

Anett Kontaveit alustab Miami tenniseturniiri neljapäeval, kui läheb vastamisi kreeklanna Maria Sakkariga. Täpne mänguaeg ja millisel väljakul Kontaveit mängib pole veel teada.

Kui meie esinumber tagas teise ringi otsepääsme, siis Sakkari sai avaringis 7:5, 6:1 jagu serblannast Aleksandra Krunicist (WTA 49.).

WTA edetabelis hoiab Kontaveit 28. kohta, Sakkari paikneb 52. positsioonil. 22-aastane Kontaveit on oma eakaaslase Sakkariga varem kohtunud kaks korda. Eelmise aasta Austraalia lahtiste avaringis jäi6:0, 6:4 peale kreeklanna, aasta varem Gstaadi turniiril võidutses eestlanna 7:5, 6:1.

Selle paari võitja läheb ilmselt vastamisi tugeva taanlanna Caroline Wozniackiga. Maailma teine reket ootab teise ringi vastast Monica Puigi (Puerto Rico, 82.) ja Samantha Stosuri (Austraalia, 45.) vahelisest mängust.  

Kaia Kanepi teekond Miami turniiril lõppes varakult. 32-aastane eestlanna andis avaringis USA esndajale Christina McHale’ile loobumisvõidu. Kanepi vigastas 3:1 eduseisul esimeses setis vasakut jalga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles