Tuntud korvpallifunktsionär asus tööle golfiliidu peasekretärina

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Raudam.
Kristo Raudam. Foto: Eesti Golfi Liit

Eesti golfiliidu üldkoosolek kinnitas uueks peasekretäriks tuntud korvpallifunktsionäri Kristo Raudami. 

Golfiliidu presidendi Marko Kaldoja sõnul osutus Raudam teiste kandidaatide hulgast valituks tänu oma varasemale töökogemusele eri spordiorganisatsioonides, Eesti golfimaastiku tundmisele, edukate golfiürituste korraldamisele ja siirale soovile anda oma panus ala arengusse, vahendab Eesti golfiliidu kodulehekülg.

«Arvestades peasekretäri tööülesandeid, oleme koos golfiklubide presidentidega kindlad, et just Kristo on õige inimene meiega liituma, ja usume, et ta suudab Eesti golfile vajalikku lisandväärtust tuua.» Marko Kaldoja lisas, et aega sisseelamiseks uuel peasekretäril liiga palju pole, kuna uus hooaeg on kohe ukse ees ja mitmed olulised sõlmpunktid nii lühemas kui ka pikemas perspektiivis vajavad paikaseadmist.

Värske peasekretäri sõnul on tal hea meel liituda Eestis iga päev suurte sammudega edasimineva alaga. «Üheks minu suuremaks kireks on olnud nooruspõlvest peale korvpall, kuid alates aastast 2007 olen ka kirglik golfimängija ja viimase viie-kuue aasta jooksul olen golfiga aina enam seotud olnud. On õnnestunud korraldada mitmeid edukaid golfivõistlusi ja lüüa kaasa ka mitmetes golfiga seotud projektides. Hoolimata noorest east on Eesti golf viimastel aastatel suurte sammudega edasi arenenud ja väga meeldiv on anda iga päev veelgi suurem panus Eesti golfi arengusse,» rääkis Raudam põnevusega uuest väljakutsest.

Raudamil on ligi 15-aastane töökogemus spordivaldkonnas. Ta on töötanud eri ametikohtadel Eesti korvpalliliidus, andes sealhulgas panuse ka Balti liiga algusaastatesse ja ajakirja Basketball ilmumisse nii peatoimetaja kui ka omanikuna. Viimastel aastatel oli Raudam tegev Eesti edukaimas korvpalliklubis BC Kalev/Cramo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles