Kenneth Raisma näitab Portugali turniiril head mängu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma.
Kenneth Raisma. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti tennisist Kenneth Raisma (ATP 844.) osaleb Portugali Villamouras 25 000 dollari suuruse auhinnafondiga Futures turniiril.

Kvalifikatsiooniringist põhitabelisse edenenud Raisma sai avaringis jagu Sasi Kumar Mukundist (ATP 449.) 6:1, 7:5. Eelringis alistas Raisma esmalt brasiillase Bernardo Muzzi 6:0, 6:0 ja seejärel šveitsase Loic Perret’ 6:3, 6:1, vahendab Tennis.ee.

Tänast kohtumist 21-aastase Mukundi vastu alustas Raisma võimsalt. Ta asus 5:0 juhtima ja võitis avaseti 6:1. Teine sett oli sootuks tasavägisem. Mukund omas kümnendas geimis Raisma pallingul ühte settpalli, kuid eestlane kaitses selle serviässaga. Raismal õnnestus järgmine Mukundi servigeim teisel katsel murda ja eduka pallinguga 7:5 võit kindlustada.

Tund ja 23 minutit kestnud kohtumises lõi Raisma neli serviässa ja tegi viis topeltviga, Mukundil olid samad näitajad vastavalt üks ja kolm.

Raisma järgmise ringi vastane tuleb esimesena paigutatud portugaallase Joao Monteiro (ATP 247.) ja sakslase Marc Sieberi (ATP 419.) vahelisest kohtumisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles