Liverpooli võtmemängija vihjas klubist lahkumisele

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emre Can
Emre Can Foto: Anthony Devlin/PA Wire/PA Images

Liverpooli jalgpallur Emre Can, kelle leping klubiga lõppeb selle hooaja järel, sõnas Saksamaa meediale, et võib mängida järgmisel aastal «väga suures» klubis.

«Loomulikult, Bundesliga huvitab mind, miks mitte? Ehkki pean ausalt ütlema, et viimastel aastatel on tase langenud,» kommenteeris Can potentsiaalselt üleminekut Saksamaa kõrgliigasse. «Premier League’il on jõudu kulutada mängijate peale rohkem raha kui Bundesligal. See on mängijatele väga-väga oluline.»

Saksamaa koondislane, kes siirdus Liverpooli mängima neli aastat tagasi, pole klubiga uue lepingu osa endiselt kokkuleppele jõudnud. Talvises üleminekuaknas kirjutasid erinevad meediaväljaanded, et 24-aastane poolkaitsja vahetab suvel ilmselt klubi. Teda on seostatud kõige rohkem Torino Juventusega.

«Ma saan enesekindlalt öelda, et mul on piisavalt kvaliteeti, et mängida järgmisel hooajal väga suures klubis,» jäi Can salapäraseks, kuid selgitas, et määravaks saab, milline on tema roll meeskonnas.

Praegu viibib Can rahvuskoondise juures, et valmistuda sõprusmängudeks Hispaania ja Brasiiliga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles