MM läheneb ja suured seavad atra

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaa jalgpallikoondise bussi ehib maailmameistrile kohane kiri.
Saksamaa jalgpallikoondise bussi ehib maailmameistrile kohane kiri. Foto: Marcel Mücke/M.i.S./imago/MIS/Scanpix

JALGPALL. Vähem kui kolm kuud enne MMi algust teritavad seal osalevad koondised vormi. Punkte mängus ei ole, aga ettevalmistuse ja mängijate valiku suhtes ei saa neid heitlusi põrmugi alahinnata. Täna õhtul peetakse rida glamuurseid maavõistlusi.

Venemaa – Brasiilia. Suvise suurturniiri korraldaja võõrustab Brasiiliat Moskvas Lužniki staadionil, kus peetakse MMi avamäng ja finaal. Pärast nelja aasta pikkust rekonstrueerimist taasavati staadion novembris. Viimastel päevadel on Moskvas märksõnadeks lumetorm ja külm, mis mängule kahtlemata jälje jätavad.

Brasiilia annab puhkust vigastatud Neymarile. Kohvimaal arutletakse elavalt, et tõenäoliselt saab MM-koondises olema vähem Brasiilia liiga pallureid kui iial varem. Senine «rekord» (kolm) pärineb 2006. ja 2010. aastast, kuid Tite lõppvalikusse arvatakse kuuluvat vaid kaks koduliiga mängijat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles