Piqué meenutas, kuidas legendaarne Roy Keane ta riietusruumis läbi sõimas

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roy Keane
Roy Keane Foto: DAVID MOIR/REUTERS

Barcelona keskkaitsja Gerard Piqué meenutas hirmsat päeva Manchester Unitedi riietusruumis. «Oleksin end peaaegu täis teinud, ta läks täitsa segaseks!» ütles Piqué.

Tegu oli Piqué ühe esimese mänguga Old Traffordil. «Olin 18-aastane ning istusin riietusruumis koos Ruud van Nistelrooy', Ryan Giggsi, Rio Ferdinandiga ja teistega. Tahtsin jääda märkamatuks. Ütlesin endale, et tee oma tööd ning ära ärata tähelepanu,» alustas Piqué oma meenutust.

«Istusime riietusruumis vaikuses ning ootasime Alex Fergusoni. Istusin täpselt Roy Keane’i kõrval. Riietusruum oli sedavõrd väike, et meie jalad puutusid kokku,» jätkas ta.

«Ruum oli haudvaikne. Ühtäkki oli kuulda vibratsiooni. Roy hakkas silmadega otsima, kust see tuleb. Sain aru, et see on minu telefoni. Jätsin selle vibratsiooni peale ning see oli spordikotis minu pükste taskus. Spordikott rippus aga täpselt Roy pea taga.»

«Roy ei saanud aru, kust see hääl tuleb. Ta vaatas ruumis ringi nagu maniakk. Ta karjus: «Kelle telefon see on? Kelle.. kuradi.. telefon.. see.. on!?»

«Otsustasin rääkida ning ütlesin, et see on minu telefon. Ütlesin seda vaikselt ning palusin vabandust. Roy aga läks täitsa segaseks. See oli uskumatu. Ma tegin end peaaegu täis. Aga see oli hea õppetund. Nüüd, 2018. aastal, on kõik muutunud. Lapsed istuvad enne mänge oma nutitelefonides. Kuid 2006. aastal oli maailm teistsugune. Selline asi oli lubamatu, eriti Unitedis, Roy riietusruumis. See oli üks tuhandest veast, mille ma Unitedis tegin,» lõpetas Piqué.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles