HC Tallinn lõpetas nukra seeria, ent jäi jälle viimaseks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall.
Käsipall. Foto: Marko Saarm

Eesti naiste käsipallimeistrivõistlustel lõpetas HC Tallinn 14-mängulise kaotusteseeria, kui alistas kodus SK Tapa 27:26 (11:11).

Tallinlannad võivad turniiritabelis Tapa veel kinni püüda, kui kuna esimene omavaheline kohtumine kaotati nelja tabamusega 19:23, siis tuleb neil teist aastat järjest rahulduda viimase koha. Tapa pääses taas pronksimängudele, kus minnakse jälle vastamisi Põlva SK-ga.

Tallinna võidu arhitektiks osutus Merit Moro 12 väravaga. Seejuures tõi Moro täpne seitsmemeetrivise viimasel minutil võõrustajatele ka võidu.

Anne-Liisa Elbrecht toetas Tallinnat 5 ning Mari Helstein ja Anneta Jefimova 4 tabamusega. Tapale sepistasid Jete Lisett Neerot ja Mia-Marii Tedrekull parimatena 8 väravat. Siiri Andre arvele kogunes 6 tabamust.

Põhiturniir lõppeb 25. märtsil, kui Tallinn võõrustab Kuristiku Gümnaasiumis algusega kell 17.30 Põlvat, kellele avaringis kaotati 22:36.

Tabeliseis: Reval-Sport/Padise 14 (8-st mängust), Reval-Sport/Mella 12 (8), AMV House/Põlva SK 6 (7), SK Tapa 4 (8), HC Tallinn 2 (7) punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles