Õilme Võro: kool välistab variandi, et saaksin üle treenida

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti noorte kergejõustiklaste järelkasvutiimi kuulub ka 22-aastane sprinter Õilme Võro, kes tänavu parandas 60 meetri jooksus oma siserekordit (7,46) ning rihib välishooajal uusi tippmarke.

Võro tegutseb seejuures mitmel rindel – lisaks kergejõustikutreeningutele õpib ta Maaülikoolis maamajanduslikku ettevõtlust ja finantsjuhtimist ning tegutseb meigikunstnikuna omanimelises stuudios.

«Vahel unustan ära, et tõesti on õlgadel palju kohustusi. Need asjad on tulnud minuni loomulikult – ma pole krabanud seda kõike enda külge, vaid see on sulanud minuga ühte,» räägib ta.

«Eks see kevad tuleb kooli koha pealt kõige keerulisem, sest pean tegema kahte semestrit korraga. Semester on alles alanud, treeningute pool on praegu veel välja kujunemas, eks me näeme, kuidas see mõjutama hakkab. Tööd saan küll oluliselt vähem teha, aga see on lihtsalt selline periood.»

Võro on igal aastal jõudsalt isiklikke rekordeid parandanud, möödunud suvel jooksis ta 100 meetris aja 11,81 ning 200 meetris 24,00. Berliini EMi osavõtunormid on vastavalt 11,50 ja 23,50.

«Loomulikult on igal hooajal eesmärk ületada end just eelmiste rekordite põhjal. Eelmisel suvel joostud rekorditega ma rahule ei jäänud,» sõnab Võro, ent jälgib kindlalt rohkem ka oma tervist. «Üritan tervist ikkagi korras hoida. Kool ehk ka välistab variandi, et saaksin üle treenida!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles