Mäkäräineni poodiumikoht muutis võitluse MK-sarja võidu eest ülipõnevaks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaisa Mäkäräinen
Kaisa Mäkäräinen Foto: MARTTI KAINULAINEN/AFP

Laskesuusatamise hooaja viimase naiste sprindivõistluse võitis Darja Domratševa (0; 21.42,8), kellele see oli tegu karjääri 30. etapivõiduga.

Teise koha teenis MK-üldarvestuse esikoha eest võitlev soomlanna Kaisa Mäkäräinen (0; +1,2), kolmas oli norralanna Tiril Eckhoff (1; +33,3).

MK-sarja üldliider Anastassija Kuzmina oli täna 12. (3; +1.05,2), mistõttu kahanes tema 41-punktiline edu Mäkäräineni ees 16 punktile (seda olukorras, kus kahte kehvemat MK-etappi pole maha arvutatud – toim). MK-hooaja lõpuni jääb veel kaks etappi – homme sõidetav jälitussõit ning pühapäeval kavas olev ühisstart.

Eestlastest oli täna parim karjääri parima koha välja sõitnud Meril Beilmann, kes lõpetas võistluse 40. kohaga (0; +2.00,8). Ka Regina Oja tegi karjääri parima võistluse, lõpetades sprindivõistluse 50. kohaga (1; +2.27,7). Kolmanda eestlane stardis olnud Tuuli Tomingas lõpetas võistluse 73. positsioonil (2; +4.37,7).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles