Eesti paneb end vabatahtlikult proovile

Kristjan Jaak Kangur, Jerevan
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti ründemängu tõhusamaks muutmisel on võtmeküsimus lihtne: kuidas sobitada sinna Konstantin Vassiljev?
Eesti ründemängu tõhusamaks muutmisel on võtmeküsimus lihtne: kuidas sobitada sinna Konstantin Vassiljev? Foto: RAUL MEE/AFP/Scanpix

Vundament on valatud, nüüd tuleb hakata tasapisi müüre laduma. Just nii võib iseloomustada Eesti jalgpallikoondise peatreeneri Martin Reimi soovi ja kohustust enne täna Jerevanis toimuvat maavõistlust Armeeniaga.

​Pärast eelmise MM-valiktsükli uljast algust ja valusat ehmatust leidis Reim päästee 5-4-1 asetuses ja pühendas ülejäänud mängud selle lihvimisele. Ent vaenlane ei maga: kogu aeg ühekülgselt tegutsedes loevad vastaste treenerid Eesti mängu läbi ja sestap peab ka Reim mõtlema uutele käikudele.

«See asetus on end mingites mängufaasides õigustanud, aga kuskil on vaja juurde panna. Ainus võimalus seda enne sügisel peetavaid mänge testida on nüüd - kas saame üldse selliselt mängida või peame leidma muid lahendusi,» lausus Reim mängueelsel pressikonverentsil, soovimata mõistetavalt enne avavilet täpsemaid nippe reeta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles