Miks kardab Anett Kontaveit linde?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Eero Vabamaegi/Postimees/

Eestlane Anett Kontaveit andis Miami Openi turniiri eel vahva intervjuu, kus rääkis nii spordist, hirmudest kui ka armastusest koerte vastu.

Kes olid väiksena sinu iidolid?

Kaia Kanepi oli pikalt Eesti tennise esinumber. Hindasin tema saavutust jõuda nii väikesest riigist tennisemaailma tippu. Neid tennisiste, kellele alt üles vaatasin, oli veelgi. Näiteks Victoria Azarenka ja Maria Šarapova.

Kui vanalt teadsid, et oled tennises päris hea?

Juunioride eas läks mul päris hästi. Olin juunioride maailma edetabelis neljas. Sel hetkel sain aru, et ma polegi väga halb mängija.

Miks sulle meeldivad koread ja eriti mopsid?

Mulle on alati koerad meeldinud. Juba kaheaastaselt oli mul kuldne retriiver, nüüd on meil labrador. Mopside kohta pean ütlema, et mulle on alati meeldinud väiksemad koerad. Mompsid on väga armsad ja naljakad.

Sulle meeldib lugeda, kas sa ka praegu loed midagi?

Jah, loen raamatut «Ego on sinu vaenlane». See on väga huvitav.

Sa kardad linde, miks?

Nad on lihtsalt hirmsad. Kõndisin kord koeraga väljas ning linnud ründasid meid. Ilmselt läks mu koer nende pesale liiga lähedale. See oli õudne.

Kas sul on olnud kummalisi kokkupuudeid fännidega. On nad sulle näiteks midagi ebatavalist kinkinud?

Jah, üks päris kummaline juhtum on. Mulle saadeti rinnahoidja Eesti tenniseliidu kontorisse. Sellega oli kaasas kiri: «Head uut hooaega!»            

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles