Baltimaade meistriks kroonitud saarlased unistavad suurelt, mainitakse suisa Meistrite liigat

Karl Rinaldo
, Kuressaare
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austria koondise sidemängija ALexander Tusch rõõmustamas koos finaalturniiri parima mängija Hindrek Pulgaga.
Austria koondise sidemängija ALexander Tusch rõõmustamas koos finaalturniiri parima mängija Hindrek Pulgaga. Foto: Mihkel Maripuu

2014. aasta kevad Kuressaares. Saarlane Hindrek Pulk veab Tallinna Selveri Balti liiga finaalis kolme hirmkõva serviga neljandas geimis 23:24 kaotusseisust 3:1 võiduni Robert Tähe ja Renee Teppani koduklubi Tartu üle.

Neli aastat on möödunud. Pulk on jälle Kuressaares ja mängib jälle Balti liiga finaalis võtmerolli. Seekord viivad tema 33 punkti vastloodud Saaremaa 3:2 võiduni Pärnu üle. Taas on saalis täismaja, ent nüüd tähendab see suisa 1700-1800 pealtvaatajat, sest lisaks põhitribüünile on inimestest pungil ka spetsiaalselt kohale tellitud otsatribüün. Hilisemad saabujad peavad istuma vahekäigus ning mitusada viimasel hetkel tulijat jälgivad kahe ja poole tunnist etendust seistes. Olukord meenutab 1990ndate medalimänge, kus tähtsad mängud peeti väikestes saalides ja kõik huvilised ei pruukinud tagaridadest väljakutki näha.

«Ma ei oleks osanud isegi kõige paremates unenägudes kujutada ette, et selline atmosfäär on võimalik luua,» imestab Saaremaa meeskonna president ja suurim toetaja Toivo Alt, kelle jah-sõna järel meeskonda eelmisel kevadel usinalt komplekteerima asuti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles