Kristjan Ilves: nii läbi polegi varem olnud

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahevõistleja Kristjan Ilves.
Kahevõistleja Kristjan Ilves. Foto: Tairo Lutter

Kahevõistluse MK-sari lõppes Saksamaal Schonachis peetud kahe võistlusega, kus Kristjan Ilves sai 31. ja 27. koha. Hooaja kokkuvõttes kuulub talle 19. koht, mis teeb temast pika puuga parima Eesti sportlase traditsioonilistel suusaaladel.

Pyeongchangi olümpiamängudelt 16. ja 28. koha saanud 21-aastane Ilves tuleb tänavu veel starti eeloleval nädalavahetusel Eesti meistrivõistlustel, kuigi «jaksu väga võtta ei ole». Siis ootab ees igatsetud puhkus.

Kristjan, kui raskelt need viimased võistlused kulgesid?

Ikka päris raskelt. Juba hüppemäel oli keeruline õiget minekut leida, sest kõik hüpped kukkusid välja erinevad ja stabiilsust ei leidnudki. Schonachis tegin hetkeseisu arvestades hüppemäel korralikud sooritused.

Pärast Klingenthali MK-etappi mõtlesin, kas üldse selle kehva seisundiga viimasele etapile tullagi. Sest kõik, mis mul anda oli, sai eelneva hooaja käigus ära antud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles