Noor kardisõitja võitis EMi avaetapi

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Dorian Piirimägi ja Kaspar Korjus
Sten Dorian Piirimägi ja Kaspar Korjus Foto: Erakogu

Kardisõitja Sten Dorian Piirimägi võitis Prantsusmaal Salbri kardirajal klassis X30 Super Shifter Euroopa meistrivõistluste avaetapi. Ainsana suutis talle vastu saada kaasmaalane Kaspar Korjus, kes suutis Piirimäelt võtta vähemalt ühe eelsõidu võidu. 

Finaalis võitis Piirimägi mäekõrguse eduga belglase Thierry Delre ees. Antti Rammo oli finaalis viies ja eelsõitude järel teine olnud Korjus kuues.

Eestlaste teise poodiumikoha tõi noorimas klassis Mini teiseks tulnud Ruben Volt. Finaali neljandalt kohalt startinud Volt tegi väga ilus sõidu kui finaalis jäi teda esikohast lahutama kõigest 0,1 sekundit.

Junior klassis startis Rimmo Kadapik viiendalt kohalt ja seal piirimail sõitis ta ka kogu finaali. Viimasel ringil sattus eestlane avariisse ning lendas rajalt välja turvaalale, kus tal enam välja ei õnnestunud ennast kaevata.

Nii vastutas selle klassi parima koha eest eestlaste seas Ken Oscar Algre, kes oli finaalis 16. Ronan Patrick Hakala ja Alex Ivanov selles klassis finaali ei jõudnud.

Klassis X30 Senior osales ainsa eestlasena Siim Leedmaa, kes sai 79 sõitja seas kvalifikatsioonis kümnenda koha . Finaalis sai Leedmaa viienda koha.

Eurosarja teine etapp sõidetakse mai viimasel nädalavahetusel Belgias. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles