Ajaloolise seeria lävel Eestit ootab terav Gruusia

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimati mängis Eesti Gruusiaga kaks ja pool aastat tagasi kodus ning siis suudeti külalised alistada suisa 3:0.
Viimati mängis Eesti Gruusiaga kaks ja pool aastat tagasi kodus ning siis suudeti külalised alistada suisa 3:0. Foto: Jaanus Lensment

Samal õhtul, kui Eesti ja Armeenia jalgpallikoondis tegid Jerevanis 0:0 viigi, alistas Gruusia kodus koguni 4:0 Leedu, kusjuures kõik väravad löödi juba avapoolajal. Täna on Thbilisis grusiinidel külas Eesti ning peatreener Martin Reim ootab vähemalt sama keerulist heitlust nagu Armeenia vastu.

«Leedu oli kindlasti kehv, aga Gruusial õnnestus ka palju. Oli näha, et kodus on nad palliga mängus hästi enesekindlad, see on nende tugevus. Armeeniaga väga sarnane meeskond: kui lasta mängida, siis nad on head,» sõnas Reim.

Kui Armeenia vastu mindi tugevaima võimaliku algkoosseisuga, siis nüüd tahab Reim maavõistlustele omaselt anda mänguaega teistelegi. «Täpset koosseisu pole veel paika pannud, aga arvan, et viis-kuus vahetust tuleb algkoosseisus ikka. Esiteks eesmärgiga anda võimalus teistele mängijatele, aga natuke sõltub ka sellest, mis stiilis mängima läheme. Teatud mängijad saavad kindlasti puhkust või väiksemat koormust. Meil on vaja saada pilti võimalikult paljudest mängijatest,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles